Manja Appel

Mijn specialiteit is het geven van WOD lessen, ik vind dit ook de leukste lessen om te geven omdat het zo veelzijdig is. Ook geef ik de conditioning en master lessen.

Als allround personal trainer vind ik het super gaaf om mijn klanten net een stapje harder te laten werken en bepaalde angsten weg te nemen, zodat we samen kunnen ondervinden wat er voor nodig is om je doel te behalen. Eén op één training vind ik daardoor ook erg prettig omdat je gerichter de persoon kan helpen.

Buiten het lesgeven regel ik ook andere dingen binnen het bedrijf zoals de social media. Ik heb in 2019 mijn diploma ‘social media marketing’ behaald, ik vind het leuk om de kennis die ik heb opgedaan toe te passen op onze Instagram en Facebook. (Neem even een kijkje en volg ons 😉 @cf_energy_zwaag)

Ook regel ik de kleding/merchandise binnen het bedrijf. Voor vragen ben ik het aanspreekpunt 🙂

Tevens heb ik ook een dochter genaamd Maylee. Wat ik zo fijn vind aan onze box is dat ik haar te allen tijde mee kan nemen omdat we hier een hele hechte community hebben. Als je binnen komt voelt het gelijk goed aan en iedereen kent elkaar.

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden