Het verhaal van Suus Veerman 👍🏻

Mijn naam is Suus, en ik sport nu een half jaar bij Crossfit Energy.
Ik ben hier terecht gekomen via Manja, één van de coaches.
Manja spoorde mij al een lange tijd aan een proefles te doen, maar ik had steeds excuses om dat niet te doen. Ik was super onzeker, en dacht “Ik kan dat niet, dan sta ik daar tussen al die mensen die het al goed kunnen”. Na een tijdje heb ik toch de stap gezet en ik ben Manja zo dankbaar, want dat was echt de beste stap ooit.. Ik ben nu maanden later niet meer weg te denken bij de box. Het heeft mijn leven zo verreikt. Door te trainen bij Crossfit Energy, met alleen maar positieve mensen om je heen, heb ik een heel andere mindset gecreëerd en is mijn zelfvertrouwen zo positief veranderd. Het gevoel dat je echt goed bent zoals je bent, en iedereen gelijk is.
Er zijn veel verschillende lessen, en ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik het leukst vind, want alles komt aan bod.. van een WOD in de box naar buiten bootcampen, een OLY les of hardlopen. Die variatie tussen conditie training, kracht training en techniek, maakt het juist zo leuk. Het is nooit hetzelfde en je leert je lichaam echt super goed kennen. Voor mij persoonlijk echt zoveel meer dan alleen maar sporten. Een community!