Maak kennis met Rob van Dongen

Mijn naam is Rob en ik sport nu zo een 5 a 6 maanden bij CrossFit Energy.
Ik ken Johan van Sportcentrum Hoorn (Manja en Karen trouwens ook)!

Johan begon daarna Tokkies Box en heeft meerdere keren gevraagd of ik mee wilde komen trainen. Ik zei altijd wel dat ik zou komen maar deed het niet. Ik dacht dat alleen maar fitte/sterke mensen lid waren.. Daar pas ik nooit tussen. Dat was uiteindelijk een verkeerde gedachte..

Een paar jaar later (inmiddels Crossfit Energy) ga ik dan EINDELIJK een proefles doen. Ik was meteen verkocht en merk dat bij alle coaches de uitleg goed en duidelijk is!

De combinatie van conditie, kracht en techniek maakt de sport erg leuk en ik voel me super fit! ook volg ik een eetschema van voedingscoach Sandra en dat bevalt goed! Wat de box zo top maakt zijn de mensen! Van super coaches tot mensen die samen helemaal stuk gaan. Het is altijd gezellig en iedereen is in voor een goed gesprek! Laat je niet tegenhouden en meld je snel aan bij deze fantastische Crossfit box!