Maak kennis met Erik en Nick

Dat is toch niets voor ons zeiden wij ongeveer een jaar geleden tegen onze vriendinnen toen ze met het voorstel kwamen om mee te doen met de back to basic cursus van CrossFit Energy. Gewoon proberen, en als het niets is dan stoppen we na een maand weer zeiden ze.

Met het oog op onze Bourgondische levensstijl en de vakantie in Mexico in het vooruitzicht zijn wij overstag gegaan. Tijdens deze proefmaand kregen wij meteen de smaak te pakken en zijn we door gegaan met twee keer per week sporten in de kleine box.

Begin dit jaar de overstap naar de grote box gemaakt. Dit was achteraf minder eng dan gedacht. De lessen gaan inderdaad sneller maar je doet alles naar je eigen kunnen met dezelfde persoonlijke begeleiding van de coaches.

Na een paar maanden in de grote box merkte we dat we meer wilden en gaan nu zeker drie keer in de week en ons gevoel zegt eigenlijk dat we nog meer willen.

Ook onze omgeving ziet dat wij steeds fitter worden. Dit geeft een bevestiging dat wij goed bezig zijn. Nog even een paar maanden trainen en dan gaan wij flaneren op het strand van Mexico waar we zeker ook een box gaan opzoeken!

Wij hadden een jaar terug echt ongelijk, het is wel wat voor ons!