Het verhaal van onze toppers Dwight & Anna⠀

Dwight⠀

Crossfit… collega’s om mij heen deden het al en waren mega enthousiast. Ik zag wel eens wat voorbij komen op de social media en werd dan al moe als ik er naar keek. Toch wilde ik mezelf fitter voelen dan nu.⠀
In de sportschool heb ik het geprobeerd maar daar haalde ik totaal geen voldoening uit en kon ik mezelf slecht motiveren, zeg maar rustig dat ik mezelf niet kon motiveren. Ik voetbal wel maar op een niveautje dat geen naam mag hebben dus fitter word je er niet van.⠀
Toen toch samen de stap gemaakt om een proefles te doen bij de box (Crossfit Energy). Alle onzekerheid en spanning was meteen weg. Iedereen stelde zich voor en tijdens de les waren ze allemaal behulpzaam. Dit smaakte naar meer!⠀

Anna⠀

Ik ben altijd bezig geweest met sport. Ik kan me ook niet voorstellen dat ik niet sportief bezig zou zijn. Wel werd het sporten lastiger omdat ik onregelmatig ging werken en was een abbonnement bij de sportschool het makkelijkste. Ik haalde hier de eerste paar jaar veel voldoening uit maar ik miste toch iets. Toen ik hoorde dat er ook crossfit bestond werd ik erg enthousiast en wilde ik dit super graag proberen. Uiteindelijk hebben we samen de stap gezet om een proef les te doen bij crossfit energy en om eerlijk te zijn vond ik dit super leuk maar ook super spannend! Wat als er alleen maar beulen zijn en ik niks kan? Wat als ik er niks van begrijp? Dit waren allemaal twijfels die na de eerste les verdwenen waren. Wat een gezelligheid en goede sfeer. Iedereen traint op zijn eigen niveau maar toch samen. Ik word iedere les sterker en iedere les leer ik weer wat anders en nieuws. Ik heb mijn abbonnement bij de sportschool opgezegt en ben nu lekker aan het knallen bij Crossfit Energy!⠀

Nu trainen wij dus samen bij de box en zijn verkocht! We vinden het supertof en zijn er trots op om een ‘Enerbee’ te zijn! @ Crossfit Energy Zwaag