1,5 jaar geleden vond ik dat er iets moest veranderen aan mijn levensstijl.

Ik zat vaak in de kroeg, was minder gaan sporten en stopte alles wat er maar eetbaar uitzag in mijn mond. Er werd tegen mij gezegd dat ik eens moest gaan kijken bij Crossfit Energy! Crossfit dacht ik toen????!!! Ach waarom ook niet, kijken kan geen kwaad. Toen ik binnen stapte in de box en ik iedereen aan het “werk” zag was ik meteen onder de indruk en dat motiveerde mij om me direct in te schrijven voor de beginnerscursus. En daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. Na 6 weken spierpijn en wat verandering in mijn eetpatroon was ik 9 kilo afgevallen en voelde me een stuk fitter! Je word zo goed begeleid door de Coaches en mensen waar je samen mee sport dat het gewoon een feest is om heen te gaan. In de maanden die daar op volgden heb ik veel nieuwe vrienden gekregen en heb ik de uitjes naar de kroeg weten te veranderen in uitjes naar Crossfit Energy. Ik maak nu deel uit van een hele mooie Community die elkaar support tot de laatste seconde van elke les. Ik heb al heel wat sporten uitgeoefend en sportscholen van binnen gezien maar niks daarvan is te vergelijken met de box van Crossfit Energy. Ik ben nu 38 jaar en in mijn hele leven nog nooit zo fit geweest als nu. Ga je een keer met me mee trainen?