Kids, Teens en Masters

KIDS

Tijdens onze Crossfit kids lessen staan de volgende 4 factoren centraal:

  • Goed bewegen
  • Fitter worden
  • Samenwerken
  • Fun

Goed bewegen: Juist in deze leeftijdscategorie is goed bewegen erg belangrijk omdat ze bewust worden van hun eigen lichaam en zo een goede basis kunnen leggen waar ze op latere leeftijd veel profijt van hebben.

Fit worden: Op een speelse en samenwerkende manier willen we de kids laten ervaren dat sporten leuk en gezond is. Wanneer ze weten dat sporten bij je leefstijl hoort en het als positief gezien wordt, vinden ze het ook prettig om fit te blijven.

Samenwerken: In de lessen leren kinderen samenwerken, omgaan met obstakels, nemen van eigen verantwoordelijkheid en krijgen van feedback.

FUN: Deze bovenstaande factoren met een hoop fun zorgt voor de perfecte Kids Crossfit les.

TEENS

Een speciaal programma gericht op kinderen tussen de 11 en 17 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn de meeste kids toe aan een uitdagender programma dat meer aansluit op de reguliere CrossFit lessen. In deze lessen staat techniek nog meer centraal en richten we ons op het ontwikkelen van fysieke vaardigheden. CrossFit is geweldig voor kinderen vanwege de verschillende aspecten die aan bod komen. Het gaat van atletiek, tot gewichtheffen en gymnastiek.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de teens plezier hebben in sport en dat ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien. Gezond eten wordt een ‘normale’ keuze en sporten is iets wat ze gewoon gaan vinden.

De groepen worden bewust klein gehouden zodat iedere tiener persoonlijke aandacht krijgt en blessures worden voorkomen. Speciaal voor de teens hebben we barbells van 10kg!

MASTERS

CrossFit is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Bij Crossfit Energy is het voor de 45+er ook zeker mogelijk om de sport te beoefenen.

In de master lessen wordt er naast kracht en uithoudingsvermogen veel aandacht besteed aan balans en coördinatie. Scores worden strict bijgehouden zodat de progressie op elk gebied zeer zichtbaar is.

Mocht er al een blessure aanwezig zijn is het geen probleem om te starten met CrossFit. Voor alles is een oplossing op elk mogelijke manier.

De masters zijn een groep mensen vol enthousiasme, dankbaarheid en niet te vergeten erg gezellig.

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden