Ik ben een ruime maand geleden begonnen met de Onramp en sinds kort door met de vervolglessen in de grote box. Lessen gehad van 3 coaches en voel me bij allemaal even goed op m’n gemak. Goeie uitleg in een hele ontspannen sfeer. Wat ik denk ik het fijnste vind is dat ook alle ervaren mensen je maar al te graag tips en tricks geven.

Matthijs Spijkerman

Ik train nu een half jaar bij Crossfit Energy Zwaag. Toen ik begon was crossfit voor mij nieuw en best spannend. Het is een nieuwe groep mensen en je maakt bewegingen die je nog nooit eerder hebt gemaakt. Maar juist het sociale en het leren van zo veel nieuwe dingen is wat crossfit zo tof maakt. Het is een positieve community waarin iedereen van elkaar leert en de trainers laagdrempelig en supergemotiveerd zijn. Verder is het theoretisch een zeer complete sport waar je een beestenconditie van krijgt (en een hoop spierpijn). Ik ben om.

Lex

In augustus ben ik overgestapt naar Crossfit Energy. Mijn zoon Rik trainde al bij Johan en zijn enthousiaste woorden waren aanstekelijk. Dat wilde ik ook. Geen onpersoonlijke sportschool, maar gezien en goed begeleid worden en samen genieten. Op advies van Karen ben ik gestart bij de Masters. Een groep zeer gemotiveerde 45+ mannen en vrouwen. Drie keer in de week ga ik met enorm veel zin naar de Box. De WOD’s, de sfeer, elkaar aanmoedigen, het is zo leuk om te doen. Ik merk dat ik in afgelopen drie maanden sterker en sneller ben geworden. Ik doe nu dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou kunnen, laat staan leuk zou vinden. Zelfs burpees vind ik goed te doen. De goede coaching van de trainers, de sfeer onderling met de masters zijn voor mij belangrijk en de reden om elke keer weer met frisse moet te gaan trainen.

Annemieke Zuiker

Maart 2018 ben ik begonnen met de beginnerscursus bij Crossfit Energy Zwaag. Een hele uitdaging, ik wist wel wat het was, maar durfde de drempel niet over om het te gaan doen, want straks kan ik het niet of blijf ik achter. Na 6 weken ben ik doorgegaan in de grote box, eerst 3x in de week en sinds september ga ik onbeperkt. Ik doe, behalve de grijze lijn, alle kleur lijnen die er zijn. Ook heb ik 3 maanden bij Sandra gelopen om mijn voeding onder controle te krijgen, met succes 12 kilo lichter. Ik ga met plezier trainen en met een goed en voldaan gevoel weg…..

Anneke Martens

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden