Lucas Vogel

Hallo, ik ben Lucas Vogel, 33 jaar oud, getrouwd met de liefste (Tamara) en samen hebben wij een dochter genaamd Aiva, en een zoon genaamd Aiden. Wanneer ik niet in de box train kun je mij lesgevend tegenkomen in het parkje achter bij Hotel van der Valk.

Ik heb in 2014 de marathon van Amsterdam uitgelopen en was toen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat werd Crossfit. Ik train vanaf oktober 2015 bij de box, nu genaamd Crossfit Energy. In de tussentijd heb ik daar geleerd en getraind om een Iron Viking* te kunnen behalen. Sinds april dit jaar verzorg ik de Back 2 Basic Bootcamp lessen.

Wat je tijdens mijn lessen kunt verwachten zijn onder andere het spelen met een slee. Bijvoorbeeld een klein rondje (300 meter met heuveltje) lopen met de slee (variërend gewicht). Ook gaan er fatbars (dikkere stangen) in het busje mee en zijn er verschillende atlasstones (betonnen ballen) waarmee gewerkt kan worden.

Verder zijn er kettlebells** mee, en beschikt het parkje over een mooie heuvel waarop gerend kan worden. Ook komen we op de route langs het water, een aantal oefeningen tegen variërend van optrekken aan een stang, tot aan je evenwicht bewaren op een evenwichtsbalk. Het trainen met eigen lichaamsgewicht komt ook regelmatig aan bod.

Op de dagen dat ik niet buiten aan het lesgeven ben, en niet aan het trainen ben in de box zou je mij tegen kunnen komen op het water, met een SUP board (Stand Up Paddling) of in de speeltuin met het kids.

*Iron Viking is een obstacle parcours van 42 km met +/- 100 obstakels die dient afgelegd te worden in een tijdsbestek van maximaal 7 uur en 30 minuten.

**Een kettlebell of girya (Russisch: гиря, girja) is een gietijzeren gewicht gelijkend op een kanonskogel met een handvat eraan.

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden