Johan Tokkie

Hoofdcoach, personal trainer, wedstrijdcoach en schrijver van het WODRX plan.

Na 13 jaar met veel plezier bij een grote sportschool gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde meer persoonlijkere begeleiding geven in kleinere groepen.

Oktober 2015 opende ik mijn eigen box. Mijn passie om mijn kennis te delen, mensen fitter te maken en atleten voor te bereiden om hun wedstrijden, kon werkelijkheid worden.

Nog elke dag ben ik mijn team dankbaar dat zij dit met mij mede mogelijk hebben gemaakt, zonder hen was dit mij nooit gelukt.

Iedere zes weken geef ik een presentatie over de nieuwe periode. Ik praat altijd over SMART doelen, ik wil mensen trainen die niet zomaar willen sporten, maar ook willen weten waarom ze dat doen. Hoe en wat, maar vooral waarom!

Om mijn wedstrijdatleten zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden ben ik zelf ook actief deelnemer aan kwalificaties en wedstrijden. Zo ben ik mei 2016 nog 2e geworden op de EK Masters Throwdown in Hongarije. Je kwalificeren voor een wedstrijd is knap maar waar je het meeste van leert is de weg er naar toe en daar wil ik je graag bij helpen!

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden