Clenn Scholten

Ik ben coach Clenn.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met actief sporten waarbij 5 jaar bij CrossFit Energy.

Trainen is mijn geluk en les geven is mijn passie. Je zult mij zien bij de volgende leslijnen: Metcon, Conditioning, OLY, strength en Strongfit

Strongfit is mijn grootste leslijn. Een tijdje geleden heb ik een seminar gevolgd over strongfit, sindsdien ben ik verliefd op deze lijn en de manier van trainen die daarbij hoort. Je zal mij dus vooral in de Strongfit lessen vinden.

Ondanks de beperkingen van mensen is er altijd een mogelijkheid tot het beoefenen van CrossFit Strongfit. Afgelopen jaar heb ik zelf helaas gezondheidsproblemen gekregen waarbij ik een stoma gekregen heb. Ondanks de stoma zijn er heel veel mogelijkheden om toch CrossFit te blijven beoefenen. De stoma is inmiddels opgeheven en vervangen door en pouch. Mede daardoor deel ik dezelfde passie als de eigenaar Johan Tokkie en wil van Hoorn de fitste gemeente van Nederland maken.

Het feit dat er nieuwe mensen binnenkomen en gefascineerd raken door de sport, vrienden maken en sociale contacten onderhouden is wat mij het meeste aantrekt in onze box oftewel de “community”. Elke dag nieuwe mensen leren kennen en veel van je motivatie en kennis kunnen delen.

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden