Clenn Scholten

ik ben Level 1 CrossFit Coach bij CrossFit Energy Zwaag.

6 jaar geleden ben ik begonnen met actief sporten waarbij 3 jaar bij CrossFit Energy. Trainen is mijn geluk en les geven is mijn passie. Mijn specialiteiten zijn Metcon, Conditioning, Strongman, Techniek, Mobility en Hardlopen. Ook kan ik je veel advies geven over mindset (hoe doe ik wat en waarom) en hoe pak ik een workout aan.

Ik vind dat ondanks de beperkingen van mensen er altijd een mogelijkheid is tot het beoefenen van CrossFit. Afgelopen jaar heb ik zelf helaas gezondheidsproblemen gekregen waarbij ik een stoma gekregen heb. Ondanks de stoma zijn er heel veel mogelijkheden om toch CrossFit te blijven beoefenen. Mede daardoor deel ik dezelfde passie als de Hoofd Coach Johan Tokkie en wil van Hoorn de fitste gemeente van Nederland maken.

Het feit dat er nieuwe mensen binnenkomen, gefasineerd raken door de sport, gemotiveerd raken door anderen, vrienden maken en sociale contacten onderhouden is wat mij het meeste trekt in CrossFit. Elke dag nieuwe mensen leren kennen en dan veel van je motivatie en kennis kunnen delen.

Proefles of direct inschrijven?

Druk dan gauw op de button aanmelden, en begin zo snel mogelijk!

Aanmelden