Ouder en kind training

  • Ik train samen met mijn dochter om te leren voor haar lichaam te zorgen en een goede mindset te creëren.
  • ik train samen met mijn dochter om te leren beide gedisciplineerd te zijn.
  • ik train samen met mijn dochter om te leren omgaan met teleurstellingen. wanneer de oefening niet lukt het niet erg is en ze vastbesloten is om het de volgende keer beter te doen zodat het wel lukt …
  • Ik train samen voor die momenten waarop mijn dochter zo moe wordt dat ze zin heeft om te stoppen maar het niet doet …
  • Ik train samen met mijn dochter om te laten zien dat niks zomaar komt aanwaaien… als je iets gedaan wilt hebben moet je er hard voor werken
  • Ik train samen met mijn dochter om gewoon heel veel plezier samen te hebben

Ik train samen met mijn dochter vanwege de kansen die Crossfit biedt om een sterke mindset te ontwikkelen. Ik weet dat dit goed van pas kan komen gedurende het hele leven en je de gelegenheid kan geven om het leven van anderen mooier te maken. Van wat ik al heb gezien, groeit ze nu enorm vanuit de mooie persoon die ze nu al is.